Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Κουκουλώνουν» 178 εκατ. ευρώ «μαύρα» τ. υπουργού


«Μαγειρέματα» στο ΣΔΟΕ, κομματικές ενδοσυνεννοήσεις, συμψηφισμοί παρανομιών πολιτικών, δημιουργούν μία νοσηρή ατμόσφαιρα για μία φοβερή καταγγελία στον Άρειο Πάγο του βουλευτή της ΝΔ, και τ. υπουργού Υγείας κ.Γ. Γιακουμάτου.


Η καταγγελία Γιακουμάτου αφορά συνάδελφό του τέως υπουργό, για τον οποίο γράφτηκε ότι έχει σχέση με 178 εκ ευρώ «μαύρα» κατατεθειμένα σε ελβετική τράπεζα. Η καταγγελία Γιακουμάτου έγινε πριν από 10 μήνες κι από τότε όλοι φροντίζουν πώς θα κουκουλώσουν τη βρόμικη αυτή υπόθεση.

Συγκεριμένα στις 23/3/2011 ο κ. Γ.Γιακουμάτος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά πρώην υπουργού της ΝΔ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας έχει καταθέσεις 178 εκ. ευρώ τις οποίες δεν είχε δηλώσει ούτε στο «πόθεν έσχες», ούτε φορολογική του δήλωση.

Στη μηνυτήρια αναφορά την οποία κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ.Τέντε, ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καπερνάρος, ο Γ. Γιακουμάτος αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Τέτοιου είδους καταγγελίες και μάλιστα αόριστες στιγματίζουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας και εμφανίζουν όλους εμάς τους υπηρέτες του Έθνους ως διεφθαρμένους. Η διαφθορά και η παρανομία πρέπει πάντα να προσωποποιούνται και να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι»

Από τις 23 Μαρτίου έχουν περάσει 10 μήνες κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα στη σοβαρή αυτή υπόθεση. Λίγο πριν από τις γιορτές ο κ.Γιακουμάτος εκλήθη να καταθέσει στο ΣΔΟΕ κι από κει και πέρα απόλυτη σιωπή. Ο διευθυντής του ΣΔΟΕ, κ.Διώτης ένας άνθρωπος με διαπιστωμένη ευαισθησία και εντιμότητα καλείται εδώ και τώρα να φωτίσει αυτή την υπόθεση την οποία με εντολή Τέντε έχει αναλάβει από τη Εισαγγελία του Αρείου Πάγου,ο. κ Δραγάτσης.
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου