Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μπουτάρης: «Κωλοχώρι η Χαλκιδική χωρίς τη Θεσσαλονίκη»


Εντάσεις δημιούργησε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη όπου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πέταξε μια βαριά ατάκα για τη Χαλκιδική χαρακτηρίζοντας την «κωλοχώρι». Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα voria.gr o κ. Μπουτάρης δήλωσε...

χαρακτηριστικά: «Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι. Η Χαλκιδική είναι επίνειο της Θεσσαλονίκης» είπε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τουρίστες που φτάνουν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται στην Χαλκιδική. Είναι χαρακτηριστικό όπως ανέφερε ότι από τους επιβάτες της Ryanair το 85% πηγαίνουν στη Χαλκιδική και μόλις το 15% μένουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε σχετικά ότι αυτό πρέπει να αλλάξει καθώς και ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. «Πρέπει να συνεργαστούμε και να έρχονται και εδώ» σημείωσε. «Όλες οι πόλεις βοηθούν η μια την άλλη» έσπευσε να συμπληρώσει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, σημειώνοντας, πάντως, ότι η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου