Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ για τα συσσίτια της Εκκλησίας στο Περιστέρι!


Λάβαμε από αναγνώστριά μας την ακόλουθη επώνυμη καταγγελία, η οποία σχετίζεται με το δημοσίευμά μας: Κλέβουν ακόμα και το συσσίτιο της Εκκλησίας!
Την αναρτούμε χωρίς να δημοσιεύσουμε το όνομα της αναγνώστριας και αναμένουμε από την Εκκλησία να απαντήσει. Ο αντίλογος της Εκκλησίας, σε περίπτωση που μας έρθει, θα μπει κάτω από την καταγγελία:

«Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ τις προσπάθειες του ΣΚΑΪ να είναι κοντά στον άνθρωπο, τον άστεγο τον πεινασμένο. Ως πρώην Περιστεριώτισα όμως και τωρα έχοντας εκεί συγγενείς και έχοντας ακριβή εικόνα για το τι γίνεται στη πόλη μας έχω να σας αναφέρω η να σας καταγγείλω τα παρακάτω:
» Όσα τρόφιμα πρόσφερε ο απλός κόσμος στα καρότσια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πριν τις γιορτές μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί απο την αρχιεπισκοπή του Περιστεριού ουτε ενα πακέτο ρύζι σε καμιά εκκλησία. Τα τρόφιμα παραλαμβάνουν άνθρωποι και έμπιστοι παπάδες του αρχιεπισκόπου Περιστερίου Χρυσοστόμου και το περιεχόμενο των αυτοκινήτων παει σε άγνωστη κατεύθυνση.
» Είναι πολλά τα τρόφιμα. Απο την αλλη οι ιερείς αδυνατούν να συντηρήσουν τόσο κόσμο. Η Μητρόπολη δεν βοηθάει καθόλου σε αυτή την προσπάθεια. Αντίθετα εισπράττει απο τα φιλόπτωχα ταμεία κάθε μηνά ενα μεγάλο ποσόν. Οι ιερεις απο φοβο δεν λενε τιποτα.
» Σήμερα είδαμε σε διάφορα blogs και στον ΣΚΑΙ οτι έκλεψαν απο την Εκκλησία Ευαγγελιστριας Περιστεριου τα τροφιμα που μαζευει ο ΣΚΑΪ. Σας λενε ψέματα. Στις 17 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες της πολης μας οτι έκλεψαν πολλά κοτόπουλα. Κανεις ομως δεν ειχε αναφερει οτι αυτα τα κοτοπουλα τα προσφερε στις εκκλησιες ο δεσπότης Ταμασου απο την Κυπρο. εκαναν φτερα και αυτα οπως τοσα αλλα….
Αν κανετε μια ερευνα και ριξετε και μια ματια στο http://papatzas.blogspot.com/ που με ενδιαφερον το διαβαζουμε θα καταλαβουμε ολοι περι τινος προκειται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου