Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ…


Η πληροφορία έρχεται από το xrimaNews. Σύμφωνα με αυτήν, η άποψη της Ρωσίας η οποία εκφράστηκε ευθέως στα πλαίσια του ΔΝΤ ήταν σαφής.
«Η Ελλάδα πρέπει να αφεθεί να πτωχεύσει»
Έτσι… Απλά… Λιτά… και ξεκάθαρα… «Αφήστε τους να πτωχεύσουν»…

Οι εκπρόσωποι λοιπόν της πολιτικής συμμορίας των Πούτιν – Μεντβέντεφ…
- Δε ζήτησαν και δεν προέτρεψαν σε διαφοροποίηση των όρων χρηματοδότησης της Ελληνικής οικονομίας από το ΔΝΤ.
-Δε ζήτησαν και δεν προέτρεψαν των περιορισμό των όρων που καταδυναστεύουν την Ελληνική κοινωνία…
-Δεν κατήγγειλαν και δεν αποκάλυψαν το άθλιο σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας η οποία χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο στα πλαίσια των στρατηγικών σχεδιασμών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της συμμορίας των ισχυρών…
Αντί για όλα τούτα επέλεξαν να συνταχθούν πλήρως με τις πλέον ακραίες επιλογές, των πιο ακραίων κύκλων, προσβλέποντας σε συγκεκριμένα οφέλη στο πλανητικό πλιάτσικο που στήνεται για το μοίρασμα των μεγάλων γεωπολιτικών φιλέτων.

Είναι βεβαίως αυτονόητο πως η «βοήθεια» του ΔΝΤ δεν οδηγεί έτσι κι αλλιώς στη σωτηρία της χώρας, αλλά στην υποταγή και την κατοχή της, με την ανοικτή πλέον σύμπραξη του ντόπιου δοσιλογισμού και των δοτών εκφραστών του.
Το να συνειδητοποιεί ωστόσο κανείς και τον τρόπο με τον οποίο του σκάβουν το λάκκο και οι άσπονδοι "φίλοι" του, είναι μάλλον ωφέλιμο στην εποχή του ανεξέλεγκτου παραλογισμού που βιώνουν σήμερα οι κοινωνίες...


Φυσικά οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Ρωσίας έκαναν το αυτονόητο.
Συγκεκριμένα συμφέροντα εκπροσωπούν, και αυτά ακριβώς τα συμφέροντα φροντίζουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία να προασπίζονται.

Αλλοίμονο μόνο από τους καιροσκόπους που ταμπουρώθηκαν πίσω από την ταμπέλα «Ζητείται νταβατζηλίκι», περιμένοντας τον από μηχανής Θεό να σώσει τη χιλιοπροδομένη μας πατρίδα.

Οι προφητείες λοιπόν καλά κρατούν… το ίδιο καλά κρατεί και η αφέλεια των κάθε λογής σκοταδιστών και φτωχοπρόδρομων αβανταδόρων.

Και μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγο του, ας «ανακαλύπτουμε» σιγά – σιγά τους «φίλους» μας, μέσα από τα ύπουλα πλην όμως καλά οργανωμένα σχέδια τους.
Είναι η ασφαλέστερη και πιο αποκαλυπτική διαδρομή.

Με τις υγείες μας…

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου