Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.‏



ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΦΙΛΟΙ,

ΤΟ  ΚΑΤΩΤΕΡΩ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ  ΜΙΑ  ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ.  ΤΟ  ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΟΠΩΣ
ΤΟ  ΛΑΒΑΜΕ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  “” ΝΕΑ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ “”  ΠΟΥ  ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΑΠΟ  8.500  ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟ  ΤΟΝΙΖΟΜΕ
Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ )  ΜΟΝΙΜΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ  Ε.Ε.  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΠΕΡΗΦΑΝΑ  ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΝΑ  ΚΡΑΤΟΥΝ   ΨΗΛΑ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΤΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΠΑΝΤΟΥΝ  ΤΕΚΜΗΡΙΩ- ΜΕΝΑ  ΣΤΟΥΣ  ΟΨΙΜΟΥΣ  ΔΙΩΚΤΕΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ,  Η  ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟ …..  >>>>>>>

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ  ΕΘΝΙΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΜΦΥΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΝΑ  ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ  ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ,  ΚΑΙ  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ  ΣΚΥΒΟΥΝ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ  . . . ΤΟ  ΤΟΜΑΡΙ  ΤΟΥΣ,  ΤΟ  ΕΙΣΟΔΗΜΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΚΑΡΙΕΡΑ  ΤΟΥΣ ! ! !
ΕΚ  ΜΕΡΟΥΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,  ΤΟΥΣ  ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΕ  ΣΦΙΧΤΑ  ΚΙ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ,


ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ,  ΟΤΙ  ΤΑΧΙΣΤΑ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ   ΤΟ  ΛΑΜΠΡΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΟΥΣ. 

ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ  ΟΤΙ,  ΟΠΩΣ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ,  Η  “” ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ “”  ΠΟΥ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ  ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ,  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΝΑ  ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΝ  ΨΥΧΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
                                                  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ  Σ’  ΟΣΟΥΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  Ε Ι Ν Α Ι   Μ Ο Ν Ο Ι   ΤΟΥΣ
                                       ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ   ΝΑ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ  ΤΑΚΤΙΚΑ
www.filikietairia2010.gr
ΣΤΕΛΝΕΤΕ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ  ΓΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ε-mail :   anto.vagelis@gmail.com    και    filetair@hotmail.com

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς την αξιαγαπητη και αξιοσεβαστη  γερμανιδα καγκελαριο κα. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

ΑΝ  δεν θυμαστε κατι κα. Μερκελ…δεν πειραζει, θα σας βοηθησουμε εμεις. Διαθετουμε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια …για τοπο, χρονο, τραπεζικους λογαριασμους και διαπλεκομενα προσωπα ……εως και για τα  εσωρουχα  που φορουσαν.
1.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ  κα. Μερκελ, οτι απο τον Ιουνιο του 1998 εως σημερα, η γερμανικη καγκελαρια επιστατει, προωθει και κατευθυνει τοσο την εισπραξη οσο και την  ¨νομιμοποιηση¨ των παρανομων προμηθειων ολων των πολιτικων προσωπων τοσο των εκαστοτε κυβερνησεων  οσο  και των κομματων της αντιπολιτευσης σε χωρες οπως η Ελλαδα, η Ουγγαρια, η Σλοβενια, η Σλοβακια, η Τσεχια, η Κροατια και η Ρουμανια?
2.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ενα ποσοστο του 15% επι του συνολου των εισπραχθεντων προμηθειων, ρεει σε μυστικους λογαριασμους του χριστιανοσοσιαλιστικου κομματος της Βαυαριας ( CSU ) και απο εκει διανεμεται στα αλλαγερμανικα κομματα`η εξασφαλιζεται η χρηματοδοτηση των μυστικων επιχειρησεων?
3.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι  η αρχη αυτου του επενδυτικου ταμειου της πολιτικης μασας εγινε στις 06 Ιουνιου του 1998 με την παραλαβη στο Βερολινο ενος πακετου αμερικανικων ομολογων αξιας 80 εκ. $, που απεσταλη απο ενα ελληνικο κομμα ( προμηθειες απο το προγραμμα των ολλανδικων φρεγατων) και παρεληφθη απο τους εκπροσωπους των γερμανικων υπηρεσιων, μιας κεντρικης  γερμανικης τραπεζης και μιας γαλλικης τραπεζης?
4.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ οτι για ανταλλαγμα των συνταξιοδοτικων εξασφαλισεων που προσφερετε σε αυτους τους διεφθαρμενους πολιτικους, τους πειθετε(!!!) να παιρνουν παντα αποφασεις αναλογες με τις ορεξεις και τα συμφεροντα της γερμανικης κυβερνησης?
5.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι απο τα ιδια ταμεια προερχονται  τα  2 εκ. Δυτ. Μαρκα που εισεπραξε ο προκατοχος σας Χελμουτ Κολ?
6.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Απριλιο του 2009 εγιναν επωνυμες καταγγελιες στην ευρωπαικη υπηρεσια κατα της διαφθορας ( OLAF ) για το ιδιο θεμα, τις οποιες ο τοτε γερμανος  διευθυντης της υπηρεσιας ( κατ εντολην της κυβερνησης σας ) φροντισε  να τις θαψει?
7.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι την ιδια χρονικη στιγμη κατετεθη στην Εισαγγελια του Βερολινου για το ιδιο θεμα εμπεριστατωμενα στοιχειοθετημενη μηνυση, η οποια κατ εντολη της κυβερνησης σας θαφτηκε, κατα το γερμανικον ρητον, οτι οπου δεν υπαρχει καταγγελια …δεν υπαρχει και δικαστης?
8.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι τοσο εσεις, ως προεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου κομματος οπως και οι προκατοχοι σας στο ιδιο αξιωμα κ.κ. Κολ και Σοιμπλε, δεν σεβαστηκατε ποτε  τους γερμανικους νομους που διεπουν την χρηματοδοτηση των κομματων στην Γερμανια? Η μηπως δηλωσατε στο προεδρειο της Βουλης αναδρομικα  τα  18 εκ. Μαρκα που μεταφερθηκαν με βαλιτσες σε συμβολαιογραφο του Μοναχου απο δυο βιομηχανους, προκειμενου να διατεθουν στον προεκλογικο αγωνα του κομματος σας, μεσω μιας συγκεκριμενης διαφημιστικης εταιρειας?!
9.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Φεβρουαριο του 2006  ασκησατε πιεσεις  μεσω εκβιασμου στον τοτε Ελληνα Πρωθυπουργο, προκειμενου να θαψει την υποθεση των υποκλοπων?
10.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι απο τον Οκτωμβριο 2002 οι γερμανικες μυστικες υπηρεσιες εβαλαν χερι σε Ελληνες πολιτες που διεμεναν ως τουριστες στην Δρεσδη και ηταν μελη της τρομοκρατικης οργανωσης της 17Ν  ( υπευθυνοι για την χρηματοδοτηση της οργανωσης) καθως και κορυφαια μελη του ελληνικου υποκοσμου? Τους αφησατε να εισπραξουν μια επιταγη υψους 5,7 εκατ.€ και μετα τους κρυψατε στην πολη Σους της Τυνησιας μεχρι να ξεχαστει η υποθεση? Δουλευουν αυτα τα ατομα τωρα στην Ελλαδα για τις γερμενικες υπηρεσιες?  Γιατι δεν δωσατε καμμια πληροφορηση στην ελληνικη αντιτρομοκρατικη υπηρεσια?
11.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι γερμανος αξιωματουχος αναγκασε το 2007  τον  πολιτικο αρχηγο ενος ελληνικου κομματος της αριστερας , με την απειλη οτι θα δημοσιευτουν λεπτομερειες απο την προσωπικη του ζωη, να παραιτηθει απο μια νεα υποψηφιοτητα για την αρχηγια του κομματος?
13.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι φετος χρηματοδοτηθηκαν τρια ελληνικα κομματα με 16.4 εκατ. € απο την κυβερνηση σας μεσω μυστικων κονδυλιων?
14.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι υπαρχει προβλεψη και σχεδιασμος  μιας στρατιωτικης καλυψης και προστασιας των γερμανων υπηκοων που δρουν για λογαριασμο της κυβερνησης σας στην Ελλαδα? Ανελαβε το 4ο γραφειο ( GNTA ) του  γερμανικου αρχηγειου στρατου  στο  στρατοπεδο  φαλκενσταιν στην πολη  του Κομπλενζ  τον επιχειρησιακο σχεδιασμο  μιας  ¨νατοικης¨ αστυνομικοστρατιωτικης  επεμβασης στην Ελλαδα?
15.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι η κυβερνηση σας επινοησε,  χρηματοδοτησε και υποστηριξε την προσφυγη της κυβερνησης των σκοπιων στο δικαστηριο της Χαγης?
16.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι σε συζητησεις με αντιπροσωπους  δυο  κρατων, προβλεψατε πως στο εγγυς μελλον ορισμενες περιοχες της Δυτικης Θρακης και μια ζωνη  γυρω απο την  Φλωρινα   θα  ανεξαρτοποιηθουν, προκειμενου να παρασχουν προστασια στις μειονοτητες που διαμενουν εκει?
17.     ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι μελη της ελληνικης κυβερνησης σας εζητησαν, υπο τον φοβο μελλοντικων διωξεων εκ μερους της ελληνικης δικαιοσυνης, να δεσμευτειτε οτι θα τους προστατεψετε?
18.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι οι γερμανικες  εμπορικες αλυσιδες στην Ελλαδα πληρωνουν μεσω υπερτιμολογησεων των προιοντων τους, μιζες προς τριτους?  Ηταν αυτος ο λογος που αποχωρησε απο την ελληνικη αγορα η εταιρεια  ALDI?  Χρησιμοποιουνται  αυτες οι μιζες για να  εξαγοραστουν οι συνειδησεις  ελληνων πολιτικων και δημοσιογραφων?
19.    Εν τελει κα. Μερκελ ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης σας  μαζεψε την ανοιξη του 2010  στο Βερολινο  ολους τους εισαγωγεις και εξαγωγεις  της ελληνικης  αγορας των  φωτοβολταικων και εστησε ενα καρτελ με προσυμφωνημενες τιμες και διανομη περιφερειων ανα την ελληνικη επικρατεια?
ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 http://cretanpatriot.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου