Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ


Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στην ομιλία του τη Πέμπτη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος σε εκδήλωση του ΙΟΒΕ.
Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από τον κ. Προβόπουλο, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ καθώς ανέφερε πως η κρίση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα.
Με ανακοίνωση της, η Ιπποκράτους ζητά από τον κ. Προβόπουλο να αποσαφηνίσει “εάν πράγματι αποδίδει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο της θητείας της, την ευθύνη για την κρίση”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
‘Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, οφείλει να απαντήσει άμεσα και με σαφήνεια στο ερώτημα:
Με τη σημερινή ομιλία, πράγματι αποδίδει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο της θητείας της, την ευθύνη για την κρίση, όπως ισχυρίστηκε τηλεοπτικό κανάλι κατά τη διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ στο βραδινό δελτίο ειδήσεων;
Δεδομένου ότι ο κ. Προβόπουλος έχει κατ’ επανάληψη αναφερθεί στη συσσώρευση των ελλειμμάτων και του χρέους κατά την περίοδο της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς και στο έλλειμμα αξιοπιστίας για τη χώρα ως αποτέλεσμα αυτών, αν πράγματι αποδίδει αυτήν την ευθύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να το πει ευθαρσώς”.
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου