Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Σε λίγο τα φώτα της πρωτοχρονιάτικης γιορτής θα σβήσουν, και το δίλημμα που θα τεθεί επί τάπητος μπροστά σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, θα είναι περισσότερο αμείλικτο παρά ποτέ…«Θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας από τα χέρια των δοσίλογων ή θα τους επιτρέψουμε με την ανοχή μας να την οδηγήσουν στην καταστροφή μαζί με τη ζωή και τα όνειρά μας???».

Τα σχέδια τους δεν είναι ασαφή. Γιατί θα πρέπει να είναι ασαφής η απάντησή μας???

Οι οδηγίες των κατοχικών δυνάμεων είναι ξεκάθαρες: «Οριστική λύση για την Ελλάδα».

Αυτή είναι η ρητή εντολή που έχει δοθεί στην τρόικα από τον κ. Ολι Ρεν έπειτα από συνεννόηση του τελευταίου µε ανώτατους αξιωµατούχους του Βερολίνου. Σύµφωνα µε ασφαλείς πηγές, τις τελευταίες ηµέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν στις Βρυξέλλες συσκέψεις προετοιµασίας κατά τη διάρκεια των οποίων ελήφθη η «γερµανική» απόφαση να ασκηθεί στην Ελλάδα η µέγιστη πίεση και να τεθεί το ύστατο δίληµµα: πλήρης, άµεση, έµπρακτη και διακοµµατική υποταγή σε σειρά δραστικών µέτρων µε αντάλλαγµα την παραµονή στην ευρωζώνη ή αναστολή κάθε χρηµατοδότησης και επιστροφή στη δραχµή µε χρεοκοπία στα µέσα Μαρτίου, όταν θα πρέπει να πληρωθεί το οµόλογο-«γίγας» των 14,4 δισ. ευρώ.

Ο μηνιαίως ανανεούμενος «εφιάλτης» και της τυπικής πλέον χρεοκοπίας καλά κρατεί.

Και το ζητούμενο δεν είναι οι πολιτικές που θα την αποτρέψουν. Αυτό είναι πλέον κοινό μυστικό για μια χώρα που πριν κατεβάσει και τυπικά τα ρολά, έχει φροντίσει να στείλει μαζικά το λαό της στα συσσίτια της δυστυχίας...


Το πραγματικό ζητούμενο είναι η διαρκής εκβιαστική επίκλησή του «εφιάλτη», έτσι ώστε η Ελλάδα να οδηγηθεί στη χρεοκοπία και τυπικά, με την κοινωνία της σμπαραλιασμένη, συμβιβασμένη με τη μοίρα που επέλεξαν για λογαριασμό της οι διεθνείς συμμορίες και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Το πολιτικό της προσωπικό από την άλλη μεριά, επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου με ζητούμενο την προσωπική του επιβίωση, διεκδικώντας μια θέση στο ρόλο του κοτζαμπάση της Νέας Εποχής.

Το σύνθημα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αυτή τη χρονιά της καθολικής απόγνωσης, φρόντισαν να το δώσουν με τρόπο επίσης σαφή τόσο ο μικρομέγαλος «αντάρτης» του προεδρικού μεγάρου, όσο και ο δοτός πρωθυπουργός, εντεταλμένος αχυράνθρωπος της διεθνούς οικονομικής μαφίας.

"Κίνδυνο άτακτης, καταστροφικής χρεοκοπίας" βλέπει ο μεν…
"Το 2012 είτε θα πετύχουμε είτε θα αποτύχουμε οριστικά" προειδοποιεί ο δε…

"Τι θα γίνει όμως με τις χαμένες μας θυσίες???" Γι αυτό κανείς από δαύτους τους εκ τοπυ ασφαλούς "σωτήρες" δε μιλά...

Με λόγια απλά…
-Χαμένες θυσίες… Ολέθριο ξεπούλημα… Μηδενική διέξοδος… Απόλυτη καταστροφή….
Και συνεχίζουν…

Και θα συνεχίζουν όσο αισθάνονται ότι κανείς δε τους απειλεί…
Και θα συνεχίζουν όσο αυτός ο τόπος διαθέτει ακόμη ασημικά υλικά, περιουσιακά, αλλά και σε αξίες που θα μπορούν να ξεπουλήσουν οι αγιογδύτες στο ιδιότυπο παζάρι τους.
Και μόλις το καταστροφικό τους έργο θα έχει ολοκληρωθεί, θα συναγωνίζονται εαυτόν ως σύγχρονοι γενίτσαροι, για το ρόλο του αποτελεσματικότερου τοποτηρητή των αφεντικών σε βάρος της προδομένης μας πατρίδας.

Συμπέρασμα…

Αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα που άνοιξε και την τελευταία κερκόπορτα της αξιοπρέπειάς μας, αντιμετωπίζει την κοινωνία ως εχθρό. Ως εχθρό λοιπόν ύπουλο και επικίνδυνο οφείλει και η ίδια η κοινωνία να το αντιμετωπίσει.

Οι διαπιστώσεις για την υπάρχουσα κατάσταση περίσσεψαν…
Το ίδιο περίσσεψαν και οι περιγραφές γι αυτό που καταστρέφει τη ζωή μας.

Αυτός ο τόπος δεν έχει πλέον ανάγκη από «ηγέτες» που θα περιγράφουν τα εγκλήματα των άλλων…
Αυτός ο λαός δεν έχει πλέον ανάγκη από «ηγέτες» που θα φλυαρούν αναλύοντας και ξεμπροστιάζοντας τα μικρά και μεγάλα καθημερινά εγκλήματα του αντεθνικού δοσιλογισμού.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο τόπος, είναι μια χούφτα από αποφασισμένους ανθρώπους που θα εμπνεύσουν την πραγματική κοινωνική εξέγερση, και θα είναι ικανοί να τη φέρουν σε πέρας μέχρι την τελική νίκη.

Αν οι δοσίλογοι δεν ανατραπούν… Αν η τιμωρία τους δεν είναι παραδειγματική… Αν στις πολιτικές τους επιλογές δεν μπει οριστική ταφόπλακα, τότε ο τόπος μας που στοχοποίησαν δεν έχει κανένα μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου