Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Υπάρχουν τρόποι για αποτελεσματική αντίδραση. Πρώτοι οι bloggers!


Blogger11122222

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

“Φίλοι διαχειριστές των blogs,
Η Δημοκρατία η χώρα αλλά και εμείς οι πολίτες δεχόμαστε επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας από ένα πολιτικό σύστημα το οποίο δρα τουλάχιστον αυταρχικά! 

  Οι 300 της βουλής, οι λοιποί κυβερνώντες και τα παράσιτα-παρατρεχάμενοι ως σύγχρονοι Λουδοβίκοι χρησιμοποιούν την χώρα και τους κατοίκους ως αντιπαροχή για να εξασφαλίσουν άνετη ζωή και πλούτο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ωστόσο έχουν την δύναμη της εξουσίας τους θεσμούς και τις αστυνομικές δυνάμεις με το μέρος τους. Παράλληλα διαθέτουν ένα ικανότατο επιτελείο επικοινωνιολόγων και ειδικών αντιμετώπισης κρίσεων οι οποίοι απαλλαγμένοι από Δημοκρατικές ευαισθησίες παρατηρούν, διευκολύνουν είτε καταστέλλουν αντιδράσεις όταν δεν τους εξυπηρετούν. ……..  >>>>>>>

Αντιμετωπίζουμε μία ολοκληρωτική λογική και σε αυτή οφείλουμε να προσαρμόσουμε τις αντιδράσεις μας. Να συντονιστούμε και να οργανωθούμε.
Εκκινώντας από το διαδίκτυο,προτείνω σε εσάς τους φίλους διαχειριστές των blogs να δώσετε το εναρκτήριο λάκτισμα. 
Με τον  όγκο των πληροφοριών να είναι τεράστιος, τα θέματα  διάσπαρτα και οι ειδήσεις καταιγιστικές, πολλές από τις αναρτήσεις δεν διαβάζονται και πολλά από τα e-mails  διαγράφονται,  ώστε,  σημαντικότατες ειδήσεις δεν διαβάζονται ή ξεχνιούνται. 
Ο καταιγισμός  αυτός ανάρτησης πληροφοριών φαίνεται ότι  εξυπηρετεί τα επιτελεία της εξουσίας και δεν μπορεί να αποκλειστεί η άποψη που θέλει ελάχιστα blogs να συμβάλλουν κατ’ εντολή στην αλλαγή της ατζέντας διοχετεύοντας νέες ειδήσεις ή σχόλια προκειμένου να ξεπεραστεί κάποιο θέμα το οποίο θίγει την κυβερνητική πολιτική, τους κυβερνώντες ή την βουλή και τους …κατά φαντασία ιδιοκτήτες της.

Φίλοι διαχειριστές των blogs,
Για τα παραπάνω σας προτείνω να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε blogs συνεργασίας το κάθε ένα με διαφορετική θεματική ενότητα Ενδεικτικά προτείνω:
  1. Blog  το οποίο θα συγκεντρώνει πληροφορίες για την διαχρονική οικονομική κατάσταση των βουλευτών, συγγενών τους και παρατρεχάμενων. Είναι βέβαιο ότι οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και κατέχουν πληροφορίες τις οποίες δεν είχαν που να διοχετεύσουν. Πληροφορίες για το “πόθεν” μπορεί να φθάσουν και από άλλες υπηρεσιακές κλπ.πηγές οι οποίες μπορεί και να εκπλήξουν. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται μπορεί να διοχετεύονται σε δημοσιογράφους για διερεύνηση, η ακόμη και σε εισαγγελείς, ενώ στο blog θα αναρτλαται κεκαλυμμένη αναφορά. 
  2. Blog στο οποίο θα συγκεντρώνονται οι πληροφορίες για κατασπατάληση  η απώλεια δημόσιου χρήματος μέσω ευνοϊκών ρυθμίσεων, κλπ. 
  3. Blog στο οποίο θα αναφέρονται ποιοι βουλευτές ψήφισαν τι, ποιά η συμπεριφορά τους προ, κατά την διάρκεια και μετά την ψήφιση δυσάρεστων νόμων για τους πολίτες  κλπ.
Και βεβαίως θα εξακολουθούν να συμβάλλουν τα μέγιστα και τα ενημερωτικά και πατριωτικά blogs.
Με τον παραπάνω θεματικό διαχωρισμό των blogs θα επιτευχθούν:
  • Συσσώρευση σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού πληροφοριών
  • Η εύκολη αναζήτηση πληροφορίας από ιδιώτες ή/κι τον τύπο
  • Διαμόρφωση πληρέστερης άποψης για το ποιόν κάθε  βουλευτού
  • Διατήρηση της μνήμης για το ποιόν κάθε βουλευτού τουλάχιστον έως τις επόμενες εκλογές. 
  • Άσκηση ισχυρής πίεσης στο πολιτικό σύστημα μέσα από ένα σύστημα προτεραιοτήτων  κατά την αποδέσμευση πληροφοριών, στο οποίο μπορούμε  να αναφερθούμε μεταγενέστερα.
Βεβαίως όταν το διαδίκτυο θα αρχίσει να ενοχλεί είναι πολύ πιθανόν οι..,”Λουδοβίκοι της εξουσίας” να λάβουν μέτρα φίμωσής του, επικαλούμενοι διάφορα προσχήματα π.χ.  τις υβριστικές εκφράσεις και λέξεις σεξουαλικού περιεχομένου με τις οποίες χαρακτηρίζονται πολιτικοί και πράξεις μέσα από  αναρτήσεις bloggers που ξεχειλίζουν από θυμό. 
‘Όχι βέβαια άδικα και μάλλον λίγα τους λένε! 
Φιλικά
Ιωάννης Δέμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου