Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τα πάνω κάτω στο θρίλερ της Μεσσαράς – Οι συγγενείς θέλουν να αποσυρθεί η μήνυση κατά του 62χρονου


Ανατρέπονται τα δεδομένα στη νέα υπόθεση παιδεραστίας που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Κρήτη.
Το πρωί της Δευτέρας, ο 62χρονος συνταξιούχος που φέρεται να ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι οδηγείται στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Συγγενείς του παιδιού συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, όχι όμως εξοργισμένοι όπως θα περίμενε κανείς, αλλά με την πρόθεση μάλλον να συμπαρασταθούν στον 62χρονο. Μάλιστα, εκφράζουν την άποψη να αποσυρθεί η μήνυση από την οικογένεια του παιδιού, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Τονίζουν ότι το θέμα δεν πρέπει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού ο φερόμενος ως δράστης έχει κι εκείνος εγγόνια. Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει τι προτίθενται να κάνουν οι γονείς του κοριτσιού, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει θέση.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι, στη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σε συγγενικό σπίτι. Ο κατηγορούμενος, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια του παιδιού.

(Όταν η ΜΑΛΑΚΙΑ γίνεται τρόπος ζωής... Ενώ ο 62χρονος ασέλγησε εις βάρος της 11χρονης κόρης τους, αυτοί (οι γονείς) πήγαν στο δικαστήριο για να του συμπαρασταθούν ώστε να αποσυρθεί η μήνυση... ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ! Τέτοια ανθυποανθρωπάρια, ΔΕΝ αξίζει να υπάρχουν και να λέγονται γονείς...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου