Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ... ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!

Στην περαιτέρω «θωράκιση» των συνόρων για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης προσβλέπει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη δημιουργία του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιτήρησης - Ελέγχου Συνόρων.

Η μελέτη για το Συντονιστικό Κέντρο που εκπόνησε το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης σε σύσκεψη στο κτίριο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος στην Ακτή Βασιλειάδη παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, του υφυπουργού κ. Μανώλη Oθωνα, του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνου Μπίκα και της φυσικής ηγεσίας ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικού Σώματος.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο κ. Παπουτσής ανέφερε πως η δημιουργία του Συντονιστικού Κέντρου - που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 1η Οκτωβρίου 2013 - είναι στο πλαίσιο υποχρεώσεων της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Eνωση και στο πλαίσιο του κανονισμού του Συστήματος Παρακολούθησης εξωτερικών συνόρων Ευρωπαϊκής Eνωσης (EUROSUR ).

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, εκτός από τα Σώματα Ασφαλείας υπάρχει συνεργασία στο πλαίσιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης με τα υπουργεία Εθνικής Aμυνας και Εξωτερικών και τα Γενικά Επιτελεία Πολεμικής Αεροπορίας και Ναυτικού...


ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου