Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σε ετοιμότητα καλούν απόστρατοι τους εν ενεργεία στρατιωτικούς

  Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. (Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων) εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας στη Βουλή, με την οποία καλεί τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο μιλώντας για “ιδιωτικοποίηση κερδών και κοινωνικοποίηση ζημιών” ενώ επίσης προτρέπει τους εν ενεργεία συναδέλφους τους «να συνεχίσουν να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας».

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

“Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας. Οι επιλογές και οι πρακτικές της κυβέρνησης, ως συνέχεια των αντιστοίχων των προηγούμενων κυβερνήσεων, έφεραν την Πατρίδα μας σε περιβάλλον de facto χρεοκοπίας και αφού εξασφάλισαν την ιδιωτικοποίηση των κερδών της ασύδοτης κατακρεούργησης του Δημόσιου χρήματος, θέλουν τώρα να κοινωνικοποιήσουν τις ζημίες, διαλύοντας τον κοινωνικό μας ιστό και στρώνοντας το χαλί σε επικίνδυνους κοινωνικούς αυτοματισμούς.

Την ίδια στιγμή, η συγκυβέρνηση μιας επίπλαστης πλειοψηφίας που δεν ανταποκρίνεται σήμερα στη βούληση του ελληνικού Λαού, δέχεται με σκυμμένο το κεφάλι τους ωμούς και υποτιμητικούς εκβιασμούς της Τρόικα και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πειθαναγκάσει τους συμπολιτευόμενους βουλευτές να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Μία δανειακή σύμβαση που οδηγεί τη χώρα μας σε de jure χρεοκοπία, με ταυτόχρονη αδιαπραγμάτευτη υποθήκευση – εκχώρηση στους δανειστές, κάθε Δημόσιου και ιδιωτικού περιουσιακού στοιχείου στην Επικράτεια, και αλυσόδεμα των Ελλήνων πολιτών στις τροϊκανές γαλέρες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που η εξουσία πηγάζει από τον Λαό, ασκείται από τον Λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού. Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, σε συνδυασμό με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας και των ΜΜΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ

- Τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αυτή την ύστατη στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση και να μην υποδουλώσουν με τη ψήφο τους την Πατρίδα μας και τους πολίτες της. Να μην υποκύψουν σε κάθε μορφής πειθαναγκασμό για να εκχωρήσουν την Εθνική μας κυριαρχία στα συμφέροντα των ξένων κέντρων εξουσίας και των εγχώριων συνεργατών τους. Να μην ανάψουν το φυτίλι της βόμβας των κοινωνικών αυτοματισμών.

- Τους εν ενεργεία συναδέλφους μας, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο ΕΠΟΠ ή στρατιώτη, να συνεχίσουν να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας και να μην παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλαδενθα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας, τη Δημοκρατία και τον ελληνικό Λαό, στου οποίου το πλευρό είναι δεδομένο πως βρίσκονται.

- Τους συμπολίτες μας, να φορτισθούν με ψυχραιμία μπροστά στις προκλήσεις και παραπλανήσεις που πιθανόν να επιχειρηθούν και όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό, να πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση”.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος
Πηγή: defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου