Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τι έγραφε το Dow Jones Newswires στις 3/11/2011: Συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για επικύρωση δανειακής σύμβασης !!!!



Mα είναι δυνατόν….να έχει συμβεί κάτι τέτοιο;;
“Καφετζούδες” ήταν ;;
Διαβάστε το άρθρο του capital.gr
που αναρτήθηκε στις 3/11/2011.

DJ: Συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για επικύρωση δανειακής σύμβασης

Αβέβαιο κρίνεται το αποτέλεσμα της αυριανής διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα καθορίσει τη μοίρα της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρει το Dow Jones Newswires.
Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με τους υπουργούς να βοηθήσουν τον πρωθυπουργό να λάβει αύριο την επιθυμητή ψήφο εμπιστοσύνης. “Τα πρόσωπα επιρροής του κόμματος κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι θα κερδίσουμε την ψήφο αύριο. Αν λοιπόν υπάρξει κυβέρνηση συνασπισμού, ο Γ. Παπανδρέου θα μπορεί να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι η ψήφος εμπιστόσυνης θα δοθεί”, διευκρίνισε η πηγή.
Άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των Παπανδρέου και Σαμαρά για την επικύρωση της δανειακής σύμβασης με την Ε.Ε. “Υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους να επικυρώσουν το σχέδιο”, είπε.
Δύο άλλες πηγές επιβεβαίωσαν πως ο πρωθυπουργός συμφώνησε να αποχωρήσει αν σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού με νέο πρόσωπο στο τιμόνι, κοινά αποδεκτό.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Reuters, επικαλούμενο πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, μετέδωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε συμφωνία με τους υπουργούς του να αποχωρήσει και να δώσει την εξουσία σε μια κυβέρνηση συνασπισμού εάν τον βοηθήσουν να κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου