Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτο: Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS σφυροκοπεί το σύστημα σε διαδίκτυο και δρόμους !


Η Greek Hacking Scene σφυροκοπεί το σύστημα σε διαδίκτυο και δρόμους! Μασκοφόροι της GHS έκαναν την εμφάνιση τους χθες σε πορεία κατά της ACTA, ενώ σήμερα πλήθος αντίκρισε οργανωμένη ομάδα μασκοφόρων της GHS στα επεισόδια στην οδό Σταδίου και Πανεπιστημιου. Εκατοντάδες sites βγήκαν εκτος λειτουργίας με την μέθοδο DDoS, ένα εκ των οποιων το site της Αστυνομίας, ενώ το site για τα Γενικά Αρχεία του Κράτους αλλοιώθηκε και φέρεται πως ακολούθησε και δεύτερη επίθεση κατά του ιδιου δικτύου με αποτέλεσμα να αποσπάσουν οι χάκερς πολύ υλικό. Παράλληλα ενώ πολλά αλλα site δέχονται επιθέσεις, έχει εκτεθεί όλη η βάση δεδομένων από το site του Προεδρου της Δημοκρατίας (η βάση δεδομένων εδώ).
Να σημειώσουμε ότι μόνο τους τελευταίους δυο μήνες η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή επιτέθηκε στο Τραπεζικό Σύστημα, στο syzefxis, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε πολλές Πολυεθνικές Εταιρίες, ενώ την πρωτοχρονιά δημοσίευσε video στο youtube με πληθώρα εγγραφων. Πολλά έγγραφα στάλθηκαν σε ειδικούς νομικούς για να οδηγηθούν έτσι όσοι εγκλιματίζουν κατά του λαού, στη δικαιοσύνη.
Η GHS σύμφωνα με ανακοίνωση της στο internet, επικαλείται το Άρθρο 120 του Συντάγματος και ορίζει έτσι τις αρχές του κράτους ως μη-δημοκρατικές, αλλα τρομοκρατικές. Παύει πλέον να αναγνωρίζει την εξουσία τους έως ότου η Δημοκρατία επανέλθει.
Άρθρο 120 του Συντάγματος: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

Wε dερloy αn ιdεα for ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, παιδεία! Wε tακε ovεr, join υς!
Wε αrε noτ nεgoτiατing, ωε don’τ mακε dεαlς, ωε hαvε α plαn.
With kind regards,
me your son/daughter, of freedom and civilization.







Ενημέρωση:  Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και λίγη ώρα τα sites
της Βουλής (www.parliament.gr),
της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) ,
του Έλληνα Πρωθυπουργού (www.primeminister.gov.gr),
του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.ydt.gr),
του Υπ. Οικονομικών (www.minfin.gr),
του Υπουργού Oικονομικών (www.evenizelos.gr),
του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (www.yyka.gov.gr),
της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gov.gr),
το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (www.mod.gr),
το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (www.esr.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου