Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επιμένουν οι Γερμανοί να μην κάνουμε εκλογές...

Επιμένουν οι Γερμανοί να επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ελλάδας και να απορρίπτουν το ενδεχόμερνο να γίνουν εκλογές τον ερχόμενο Απρίλιο (καλά, χθες δεν έγιναν εκλογές στην Ελλάδα; Αυτός δεν είχε συμφωνήσει η Νέας Δημοκρατία και ο Α.Σαμαράς;).
 
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας Μάρτιν Κότχαους, τόνισε σε σχετικό ερώτημα σήμερα ότι "Ο κ. Σόιμπλε δεν ακυρώνει τη δήλωσή του, σχετικά με το παράδειγμα της ιταλικής κυβέρνησης, το οποίο, όπως είπε, θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα και για την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα παραδείγματα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, όπου οι πολιτικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού προγράμματος βοήθειας και δεν έκαναν άμεσα εκλογές".
Βέβαια έσπευσε να τονίσει ότι «Η απόφαση για εκλογές, πότε, πού και πώς θα διεξαχθούν, είναι απόφαση του κυρίαρχου ελληνικού κοινοβουλίου», προσπαθώντας να μαζέψει τα πράγματα για παρεμβάσεις στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της χώρας μας, αλλά είναι σαφές ότι το δεύτερο μέρος της δήλωσης έγινε για να "τυπικούς λόγους"...
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου