Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σκυφτούλης και οι “Παλαιστίνιοι” που κάνουν ιντιφάντα στην …Ομόνοια!



Τουλάχιστον περίεργος ο οίστρος των αρχών να μας πλασσάρουν την σύλληψη Σκυφτούλη ως …επιτυχία, επειδή πήγε να κάνει κατάληψη στο δημαρχείο της Αθήνας (!!). Την ίδια στιγμή οι παρακρατικές κουκούλες που έκαψαν τα ιστορικά κτίρια της Αθήνας, παραμένουν ελεύθεροι. Όπως και οι δολοφόνοι της Μαρφίν. Τέλος, αυτό το παραμύθι με τους μαϊμού Παλαιστινίους πρέπει να τελειώσει. Όλοι γνωρίζουν ότι ο κάθε Αλγερομαροκινός ισλαμοφασίστας παίρνει πλαστά χαρτιά Παλαιστινίου για να γλιτώσει την απέλαση, ληστεύει γριούλες και κάνει πλιάτσικα.
Εδώ θα πρέπει να πάρει θέση και η Παλαιστινιακή κοινότητα Ελλάδας και να καταδικάσει, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αυτή την άθλια και δυσφημιστική πρακτική. Εκτός εάν είναι πραγματικοί Παλαιστίνιοι αυτοί που την στήνουν καρτέρι σε εκκλησίες, οπότε να ξέρουμε και εμείς που έχουμε φτύσει αίμα γι’ αυτόν τον λαό, εάν πρέπει να φωνάζουμε “Λευτεριά στο Ισραήλ”.
Η είδηση:
Ο Επαμεινώνδας Σκυφτούλης, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και τη δικαιοσύνη για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις -χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι-, συγκαταλέγεται στους 23 συλληφθέντες για την προσπάθεια εισβολής στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Ο Σκυφτούλης στους συλληφθέντες για την εισβολή στο Δημαρχείο
Αυτό δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα επεισόδια της Κυριακής, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Λιούκας.
Ο κύριος Λιούγκας ανέφερε ότι 15 ή 16 άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποκατάστημα στην Alpha Bank και ότι χρειάσθηκαν μεγάλες προσπάθειες από αστυνομικούς και πυροσβέστες, προκείμενου να αποφευχθεί- όπως είπε – μια νέα περίπτωση Marfin.
Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Νίκος Παπαγιαννόπουλος υποστήριξε ότι οι ταραξίες που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας επιδίωξαν να υπάρξουν θύματα.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Μπονάτσο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εκδηλώθηκαν 65 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι 28 σε καταστήματα, 20 σε τράπεζες και δύο σε κινηματογράφους. Τα υπόλοιπα συμβάντα ήταν μικροεστίες ως επί το πλείστον σε κάδους απορριμμάτων.
H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτική κατάσταση για τις εθνικότητες, τις ηλικίες και άλλα στοιχεία για τους συλληφθέντες, καθώς και απολογισμό των ζημιών που προκλήθηκαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τους 79 συλληφθέντες, οι οποίοι θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί, εκ των οποίων: εννέα είναι Αλβανοί, τέσσερις Αλγερινοί, ένας Τυνήσιος, ένας Μαυριτανός, δύο Ρουμάνοι, δύο Πολωνοί, ένας Αφγανός, ένας Μολδαβός, τέσσερις Παλαιστίνιοι και ένας Ιρακινός.
Όσον αφορά στην ηλικία τους, τρεις είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, 41 είναι από 19 έως 29 ετών, 27 είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι 40 ετών και άνω.
Επίσης, όσον αφορά την επαγγελματική τους ενασχόληση και ιδιότητα 15 δήλωσαν άνεργοι, τέσσερις δήλωσαν φοιτητές, δύο δήλωσαν μαθητές, ένδεκα ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο ελεύθεροι επαγγελματίες, ένας καθηγητής, ένας ασκούμενος δικηγόρος, ένας αυτοκινητιστής, ένας σκηνοθέτης, δύο οικοδόμοι και 39 άτομα δεν δήλωσαν επάγγελμα.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, απρόκλητες σωματικές βλάβες, κλοπής, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, αντίστασης, εξύβρισης καθώς επίσης και αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και σχετικά με εκρηκτικές ύλες.
Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν συνολικά 109 αστυνομικοί, κάηκαν τρεις υπηρεσιακές μηχανές και υπέστησαν φθορές άλλες 20.
Σε νοσοκομεία μεταφέρθηκαν και 76 πολίτες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου